Profesor Fakulteta organizacionih nauka (FON) Vladimir Obradović biće deo tima Vladete Jankovića za Beograd, a za Nova.rs kaže da će nakon pobede 3. aprila prvo podvući crtu i videti šta je radila prethodna uprava, a da je konačni cilj da se grad vrati građanima.

„Problemi Beograda su mnogobrojni, što ste čuli u obraćanju gospodina Jankovića. Mi u timu imamo ljude koji se bave saobraćajem, urbanizmom, zdravstvom, školstvom, poljoprivrednom… Ja se blizu 20 godina bavim organizacijom i upravljanjem u javnom sektoru, investicijama i upravljanjem projektima. Staviću se na raspolaganje tima, ali i svih građana Beograda“, rekao je on i dodao:

„Svoj doprinos vidim i u unapređenju državne uprave, a čuli ste i gospodina Jankovića da uprava mora da se vrati građanina. Oni imaju problema prilikom vađenja lične karte ili u poslovima oko katastra i to je nešto gde ću ja dati svoj doprinos“, podvukao je Obradović.

Budući da je profesor, Obradović ističe da ova funkcija ne znači samo biti predavač, već mnogo više.

„Moramo da se trudimo da ono što propovedamo i predajemo primenimo u praksi. Već 20 godina se bavim ovom oblašću, ne samo u Srbiji nego i regionu i želim da to stavim na raspolaganje građanima Beograda“, jasan je naš sagovornik.

Upitan šta će biti prvo što će uraditi kada ovaj tim bude preuzeo vlast, Obradović je kategoričan:

„Kada pobedimo na izborima 3. aprila, prvo što ćemo uraditi je da moramo podvući crtu – da vidimo šta je sve prethodna vlast uradila i kojim parama sve raspolažamo u ovom trenutku. Uprava grada nije bila previše transparentna, pa sumnjamo da je tu bilo nekih skrivenih ugovora. Kada to ustanovimo, prelazimo na konkretne akcije. Jednostavno, vratićemo Beograd građanima. Budžet i plan grada biće orijentisani ka svim Beograđanima“, zaključio je naš sagovornik.

Bonus video: Ko je u timu Vladete Jankovića

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar