Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Iz Ujedinjene opozicije Bora podsećaju da su prošla dva meseca od Vučićevog obećanja da će posetiti najugroženija borska sela zbog proširenja rudnika, ali su, kako oni tvrde, građani prevareni po ko zna koji put, saopšteno je na pres konferenciji ove političke grupacije.

Prema njihovim rečima, građanima ugroženih sela se nude nacrti planova preseljenja, neka „nova“ nada, ali šta će za desetak godina biti sa Borom i borskim selima ova vlast još nije saopštila, niti ima bilo kakvo pouzdano rešenje.

– Lokalna vlast u Boru, koja se desetak godina samo kozmetički menjala, pojačana lažnom opozicijom, „premostila je“ prethodna obećanja novim, praznim pričama. Vlast koja je javni sektor dovela u stanje katastrofe po ko zna koji put nudi spas. Hvalospevi o ogromnom budžetu služe za skretanje pažnje građana sa nagomilanih problema. U završnom računu budžeta grada Bora za prošlu godinu ostao je 841 milion dinara neizvršenih rashoda – kazao je Dragan Marković, predsednik GrO Narodne stranke u Boru.

On je dodao i to da se nacrtom odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu grada Bora za ovu godinu planiraju veći rashodi od prihoda u iznosu od 320 miliona dinara, a da će ti rashodi biti „pokriveni“ iz neutrošenih sredstava iz prethodnih godina.

Ceo tekst možete pročitati na portalu Danas.rs

 Bonus video: Opozicija posle izbora: Šta dalje – gost Dragan Đilas


***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare