Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U izbornom štabu SNS vladalo je dobro raspoloženje i pre nego što su stigli prvi rezultati. Reporteri Nova.rs javljaju da je većina funkcionera SNS stigla, kao i ćerka Aleksandra Vučića, Milica.

Izveštavaju: Milica Božinović i Vojislav Milovančević

Kako javlja reporterka Nova.rs Milica Božinović, u kancelariji u kojoj je Vučić, na zidu su papiri sa imenima gradova i pored svakog piše kolika je bila izlaznost po satima, koliko ima birača. On je prvi stigao u izborni štab.

Među onima koji nisu još uvek stigli u centralu SNS su nosilac liste Branislav Nedimović, kao i ministar policije Nebojša Stefanović, za kojeg nam je rečeno iz protokola da „ne znaju ni da li će doći“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Niko od funkcionera u SNS štabu ne želi da komunicira s medijima, već svi odlaze u kancelariju gde se nalazi Aleksandar Vučić, koji je prvi stigao u izborni štab SNS, javlja reporter Nova.rs Milica Božinović.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tu su Siniša Mali, ministar finansija, Ana Brnabić, Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, ministarka Jadranka Joksimović, ministri Zoran Đorđević, Zorana Mihailović, Aleksandar Vulin, Zlatibor Lončar i Vanja Udovićić, kao i Nebojša Bakarec.

Marija Obradović je vidno raspoložena stigla u štab, i u prolazu je novinarima rekla “moram do šefa”.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U izbornom štabu je i Suzana Vasiljević, savetnica za medije Aleksandra Vučića.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare