Dragan Nikolić Foto: Printscreen/RTS

Poslanik Srpske stranke Zavetnici Dragan Nikolić izjavio je danas da nije prešao u Srpsku naprednu stranku (SNS) i da nema nameru da pređe.

“Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je na današnjoj konferenciji za štampu izjavio da je, između ostalih, njihovoj stranci pristupio i poslanik Dragan Nikolić. Imajući u vidu da ne postoji nijedan drugi Dragan Nikolić u ovoj Skupštini osim mene, demantujem to što je on izjavio i tražim od njega hitno izvinjenje”, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je istakao da se nada da je došlo do greške, a ne do zle namere.

“Njegovo saopštenje je izazvalo ogromno uznemirenje moje porodice, mojih prijatelja, mojih stranačkih saradnika, čitave Srpske stranke Zavetnici, kao i mnogih građana Srbije”, kazao je Nikolić.

On je “nesrećnim ljudima” koji su prešli u SNS “poželeo ljudsku sreću”, ali je tražio da odmah vrate poslaničke i odborničke mandate, “jer ih nisu zavredili oni, nego stranka”.

Nikolić je rekao i da je glavni krivac za jučerašnje dešavanje u Skupštini Srbije predsednik parlamenta Vladimir Orlić, “koji je bahato i osiono odbijao da poslanicima opozicije da reč za repliku ili povredu Poslovnika, na šta je bio obavezan”.

BONUS VIDEO: Milica Zavetnica o prebegu pet članova njene stranke u redove SNS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare