Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Era društvenih mreža otvorila je brojne mogućnosti. Ljudi iz celog sveta se tu dopisuju, objavljuju fotografije, diskutuju, a deo korisnika tu deli i svoja najlepša iskustva iz života uz opis "šta pije lajna". Ipak, potpredsednici Skupštine i narodnoj poslanici ispred SNS Sandri Božić profil uglavnom služi da bi vređala opoziciju. Nema tu neke diskusije - njena "lajna" poznaje samo jezik mržnje i vređanja. A, kako to izgleda, pokušaćemo da pojasnimo kroz nekoliko objava funkcionerke SNS.

„Ne znam šta si ti NATO nesrećo navikao da gutaš, samoprojektuj se negde privatno! A sto se Vučića tiče, iako ga nerado stavljam u istu rečenicu sa tobom, jasno je NEMA PRIZNANJA i NEMA STOLICE U UN! Aj sad nastavi da gutaš ono čime te pune“, napisala je Božić, obraćajući se Zdravku Ponošu.

Govoreći o Bošku Obradoviću je rekla:

„Kaže B.Obradović:”promeniće se međunarodni poredak u našu korist nakon Ukrajinske krize i onda ćemo rešiti pitanje KiM”. Koja je ovo dimenzija teškog idiotizma nedostojna bavljenja bilo kojom vrstom političke analize! Mene je sramota sa kakvim diletantima delim kiseonik u plenumu!“, napisala je Božić.

Pored toga što ga je nazvala idiotom, Božić je za Obradovića rekla i da je kamen za kupus.

Nisam znala da kamen može da progovori, posebno ovaj za kupus čiji je krajnji domet da tavori u kiseljaku! Ali čak i on ima svrhu, za razliku od Boška koji svoju nije uspeo da nađe, a ni da unovči onako kako je nekad znao kada je naprasno ušao u Boss odela! Više nisi ni za siću!

Celu opoziciju nazvala je lešinarima.

Poslanicu Narodne stranke Ivanu Parlić ovcom, a njenom lideru Vuku Jeremiću poručila da bira između „zadnjice i obraza“.

Profesor Bojan Pajtića nazvala je kompleksašem i poručila mu da smanji steroide.

Inače, Božić je po zanimanju kako piše u njenoj biografiji diplomirana politikološkinja za međunarodne odnose.

Od 2008. do 2015. godine radila je u privatnom sektoru u oblasti energetike, gde je obavljala posao menadžera prodaje i marketinga, a kasnije i savetničke poslove.

Od marta 2015. do marta 2018. obavljala je dužnost direktora pančevačkog JKP „Grejanje“.

Pročitajte još...

Poseduje sertifikat Internog proverivača prema ISO 14001:2015. kao i sertifikat za finansijsko, pravno i budžetsko poslovanje privrednih društava, budžetskih korisnika i javnih preduzeća.

2022. godine izabrana je za članicu Odbora direktora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije.

BONUS VIDEO: Sandra Božić vređa poslanike u Skupštini Srbije i pominje atentat na Vučića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare