Pregled dana sa Goranom Dimitrijevićem Foto:Newsmax Adria

"Uprkos dobro organizovanoj vakcinaciji, broj zaraženih se povećava. Uprkos delimičnom zatvaranju, pandemija se i dalje širi kao požar", započeo je večeras emisiju "Pregled dana" Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„A ono o čemu se mnogo pričalo pre nekih mesec dana, kada su bili puni ski centri, ali i kafići i restorani bez primene zaštitinih mera sada nam je stiglo na naplatu. A još gore sve manje ima onih koji žele da se vakcinišu i možda deo tih neodlučnih čeka predsednika koji je obećao da će ove nedelje konačno da se pelcuje i to kako je rekao u Merošini ili Žagubici. Pa kad vide njega onda će možda da navale po svoju dozu, jer oni više nikome ne veruju.

U Upravi Beograda, s druge strane ne brinu mnogo. Tu se razvijaju novi planovi rekonstrukcija delova grada iako gotovo nijedna, koja je započeta poslednjih godina, nije i završena. Grad je prašnjav i razlupan, ali samo se revnosno čisti onaj deo pored Save. A na dorćolsku obalu Dunava stići će nam skulpture.

Za mnoge koji ovih dana gube ili će izgubiti posao stiže novo rešenje – biće sezonski radnici, pa će nam statistika opet biti kako treba. Dobro došli u Pregled dana“, završio je uvod Goran Dimitrijević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar