Pregled dana sa Jelenom Obućinom
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Šta su teme koje nas zanimaju - plate, penzije, korupcija, afere... sve njih vlast sa uspehom zatrpava. Ali vazduh je neuhvatljiv. I eto teme van kontrole. Nema šta da Ćuta i Ršum brane reke, štite šume i osporavaju rudnike. I što je još opasnije - toliki narod sa njima. Zna se ko to treba da radi", započela je večeras "Pregled dana" Neswmax Adria Jelena Obućina.

„Zato Zorana danas privremeno zatvara rudnik ‘Jama’ Ziđina u Boru, u Perlezu privremeno je zabranjen rad kineske fabrike za reciklažu, Vesić najavljuje prolećno čišćenje grada. Možda rukavac na Adi prestane da smrdi“.

„I hop – tema je na koloseku, a vlast služi građanima. Taktika više nego uspešna, i u skladu sa starom izrekom: političar je kao daljinski, ako ga jače pritisneš promeni kanal. Deo opozicije kao da taktiku ne razume, pa danas kažu – pitanje je trenutka kada će vlast izazvati incident koji će izvesti ljude na ulicu. Tačno, znamo tu priču već, pašće do Uskrsa – pre dve godine ili pogrešno odabrana tema. Počeo je Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar