Nebojša Krstić i Aleksandar Šapić kombo
Foto: N1, Ivan Dinić/NovaS

Predsednik opštine Novi Beograd i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić, navodno je u studiju televizije Pink došao u sukob s marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem, tvrdi bivši član Idola.

„Jutros sam bio gost u emisiji „Novo jutro“ na TV Pink. Neposredno pre uključenja kamera drugi gost, predsednik opštine Novi Beograd i predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić, uputio mi je pretnje“, napisao je Krstić na Tviteru.

„‘Da sam znao da je ovaj pozvan, ne bih ni došao’, rekao je Šapić kad me je video. ‘Ako ti smetam mogu i da odem’, odgovorio sam ja. ‘Da smo sami, video bi šta bi ti se desilo’, rekao je Šapić. Pretnju su čuli voditelji Svetlana Grubor i Predrag Sarapa“, naveo je Krstić.

Pošto mu je Šapić, kako navodi Krstić, pretio neposredno pred uključenje kamera, on se pravio kao da se ništa nije desilo i učestvovao u emisiji normalno.

„Ne pada mi napamet da izigravam žrtvu, ali pošto su predsednici stranaka i opština moćni ljudi, njihove pretnje svako treba ozbiljno da shvati“, napisao je on dodatno na Tviteru.

On je napomenuo i da se on i Šapić i ne poznaju lično, kao i da „nikada se nismo družili niti smo vodili privatan razgovor, tako da pretnja koju mi je uputio ne može biti vezana za oblast privatnosti“.

Portal Nova.rs kontaktirao je Aleksandra Šapića povodom ovih tvrdnji, ali je on naveo da ne želi da razgovara sa nama.

„Ja ne razgovaram s portalom Nova.rs. Ne želim da čujem vaše pitanje dok god ste takvi kakvi ste, a vi terajte svoju priču, živi bili“, rekao je Šapić u telefonskom razgovoru za naš portal.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare