Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Milan Maricic/ATAImages

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić danima se upinje da odbrani režim Aleksandra Vučića, a sada je u tom pokušaju napao i glumca Nikolu Koja na Tviteru.

Krstić je podelio sliku Koja sa protesta „Srbija protiv nasilja“, na kojoj je glumac nosio transparent sa imenom tragično stradalog majora Omera Mehića i umesto tog natpisa na sliku stavio natpis „Srbi trpe nasilje na Kosovu“.

„Now you’re talking, Nikola“, napisao je Krstić uz fotomontažu, nakon čega mu je stigao snažan odgovor glumca.

„Krle, a da se ti okaneš tvitovanja? Da se vratiš tverkovanju? Bolje i tebi i gazdi ti? Inače, fotomontaža se smatra falsifikovanjem i krivičnim delom. Naročito ako ugrožava nečiju bezbednost. Razmisli…u stvari nemoj. Neka te…“, odgovorio mu je Kojo na Tviteru.

Inače, proslavljeni glumac Nikola Kojo bio je na protestu „Srbija protiv nasilja“ koji je organizovan prošle subote u Beogradu i sa sobom je nosio transparent na kom piše ime tragično stradalog majora Omera Mehića.

Podsetimo, Omer Mehić je stradao nakon pada transportnog helikoptera Vojske Srbije Mi-17 iz sastava 890. mešovite helikopterske eskadrile.

U stravičnom padu letelice poginuli su, pored  majora Omera Mehića,  kapetan Milovan Đukarić, mehaničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović, lekar novopazarske bolnice Dževad Ljajić i njegov kolega anestetičar Miroslav Veselinović, kao i petodnevna beba iz novopazarske porodice Ademović.

***

BONUS VIDEO: Nikola Kojo za N1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare