Dragan Marković Palma. Foto: Grad Jagodina
Dragan Marković Palma. Foto: Grad Jagodina

Šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije i prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, učestvovao je danas na video sastanku sa predstavnicima Evropskog parlamenta u okviru priprema za međustranački dijalog.

„Danas u Narodnoj Skupštini Republike Srbije predsednik Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma,  imao je video sastanak sa predstavnicima Evropskog parlamenta, Vladimirom Bilčikom, Tanjom Fajon, Eduardom Kukanom i Knutom Flakenštajnom o predstojećim razgovorima vezanim za poboljšanje izbornih uslova u Srbiji“, navedeno je u saopštenju Palminog kabineta.

Pročitajte još...

Navedeno je da je razgovor bio konstruktivan, te da je Dragan Marković Palma izneo stavove Jedinstvene Srbije po pitanju izbornih uslova u Srbiji.

„Ipak dogovor je da se sadržaj sastanka ne objavljuje u javnosti do početka zvaničnih razgovora. Razgovorima je prisustvovao i Života Starčević, zamenik šefa poslaničke grupe Jedinstvene Srbije“, navodi se.

Pomenuti sastanak održan je nakon navoda potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, koja je u ponedeljak izjavila na konferenciji za medije da je prvi čovek Jagodine, zajedno sa svojim koalicionim partnerima podvodio žene i devojčice.

O navodnom podvođenju svedočio je bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg kako tvrdi stoji Dragan Marković Palma. Prema njegovim rečima, u ovaj hotel dolazili su i devojčice i iz Beograda, koje su bile stare i po 15 godina.

Nakon pomenutih navoda i pokretanja priče, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet povodom ovih informacija. Dragan Marković Palma negirao je ove tvrdnje.

On je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, gde je tražio da se ispitaju svi sporni navodi.

„Ja sam jutros bio u Višem Tužilaštvu u Jagodini i tražim da se ispitaju svi navodi Marinike Tepić i tog koji se navodno plaši, a ulaz u RTS i silom razbija vrata sa Đilasom. Oni treba da objasne ko su ta deca, ko su te devojke, koje su to žene koje su navodno bile na tim mestima koje oni pominju i da se tu desilo to što su oni naveli. Odgovorno tvrdim: sve je čista laž. Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić ili ja. U zatvor će ići onaj ko laže. Marinika Tepić će morati sve da dokaže”, rekao je Marković.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar