Dobrica Veselinović i Radomir Lazović Foto: Ne davimo Beograd

Predstavnici pokreta Ne davimo Beograd pridružili su se danas prijateljima i saborcima Olivera Ivanovića koji su se okupili u Kosovskoj Mitrovici, kako bi obeležili četvrtu godišnjicu njegovog ubistva, saopštio je NDBG.

“Četiri godine naše društvo postavlja pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića i do danas nismo ni korak bliži ovom odgovoru. Ivanović se u svom političkom delovanju zalagao za uspostavljanje demokratskih institucija, za mogućnost da građani žive dostojanstveno od sopstvenog rada i da je pomirenje i obračun sa organizovanim kriminalom jedini način da dođe do ekonomskog i društvenog razvoja u kojem bi uživali i Srbi i Albanci”, poručio je Dobrica Veselinović.

Kako kažu u NDBG, jasno je da otkrivanje njegovih ubica mora da pokrene i pitanje ko je naručio sramnu kampanju na TV Pink protiv Olivera Ivanovića. Oni dodaju da očigledno je da postoji namera političkih vlastodržaca da se ovo ubistvo zataška.

“Ukoliko ubice ne odgovaraju i kriminalci zastrašuju narod, ne možemo očekivati da se naše društvo razvija i da iko od nas bude slobodan. Insistiranjem na pronalaženju i hapšenju odgovornih, mi se borimo da zakonima uređujemo svoje društvo“, poručio je Robert Kozma.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar