Foto: Nova S

Nakon burnog Utiska nedelje u kom je došlo do sukoba lidera PSG i Dosta je bilo - Sergej Trifunović i Saša Radulović nastavili su raspravu na Tviteru.

Odgovarajući na pitanje tviteraša o 700 prikupljenih potpisa, koji su bili i tema emisije, Trifunović je odgovorio da je skupio 200 potpisa na Zelenjaku, 500 u Knezu.

„To što je NBG najveća opština u Srbiji i što ti ljudi šetaju Knez Mihajlovom i što ludi Radule kome je keva kačila dlanijicu na vrat da bi se džeki igrao s njim, to je njegov problem“, napisao je Trifunović.

Usledio je i odgovor Radulovića, koji ostaje pri tvrdnji da je lider PSG lagao o skupljenim potpisima.

„I ovo je laž. Jednostavno se proveri u RIK-u i kod notara. Tog dana, 31.maja, jedan notar sa Starog grada je u Knezu overio oko 70 potpisa za PSG. A tek ova izmišljanja za „Zelenjak“, tvitnuo je Radulović.

„Da biste razumeli šta laž treba da prikrije“, nastavio je Radulović. „Na Novom Beogradu je navodno taj odbor PSG-a „prikupio 5002 potpisa, pola od 10000, za 8 dana. Overeni su u opštini sa robotskom preciznošću na svaka 2 minuta jedan. A onda je taj odbor odlučio DA NE IZAĐE NA LOKALNE IZBORE“.

Lider DJB nastavio je sa optužbama ističući da je „očigledno neko drugi skupio potpise“, i kao dokaz izneo i skupljanje potpisa u Novom Sadu.

„U Novom Sadu je opštinski odbor PSG navodno prikupio 1040 potpisa. A onda je taj odbor odlučio da ne izađa na lokalne izbore u NS za koje je potrebno 780 potpisa? Očigleno je „neko drugi“ sakupio potpise za PSG i u Novom Sadu. To ne znači da nemaju i poneki regularan potpis“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare