Foto: Promo

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić svoj mandat privodi kraju u maniru i kom je istu i obavljao, jednom rečju - skandalozno, saopštila je Narodna stranka povodom Nikolićeve izjave da je "narodu potrebno naređenje i motka".

„Retki su lokalni funkcioneri čija reč u roku od par sati odjekuje celom državom, a uskoro verovatno i šire. Gospodin Radomir Nikolić, odlazeći gradonačelnik, epizodu u kojoj je bio najviši lokalni funkcioner svoj mandat privodi kraju u maniru i kom je istu i obavljao, jednom rečju – skandalozno. Povodom velike krize u kojoj se grad našao po pitanju broja zaraženih koronavirusom, gradonačelnik je svu krivicu za nepovoljan razvoj situacije pokušao da prebaci na građane“ navodi se u saopštenju kragujevačkog odbora ove stranke.

„Ne ulazeći u vaspitne metode u koje iz nekog razloga verujete, pretpostavljamo gospodine Nikoliću, da je motka potrebna i za sam vrh vaše političke organizacije, imajući u vidu broj najviših funkcionera SNS-a zaraženih korona virusom, i činjenicom da su svi zajedno proslavljali ‘veličanstvenu’ pobedu na izborima“ ističe Narodna stranka.

Ova stranka navodi da „vlast ne sme da prebacuje odgovornost na građane, već je dužna da u partnerskom odnosu sa ljudima svaku krizu rešava stručno i kroz najoptimalnije korišćenje raspoloživih resursa“.

„Vaš nastup smatramo apsolutno neprihvatljivim i uvredljivim, i uveravamo vas da su pojedini sugrađani shvatili vašu poruku tako da traže po jednu motku za svakoga“ ističu i pozivaju na smirivanje strasti.

Pozivaju sugrađane da se pridržavaju svih neophodnih zaštitnih mera, kako bi sačuvali svoje zdravlje, i smanjili pritisak na ionako izmučen zdravstveni sistem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare