Foto: Narodna stranka

Narodna stranka predala je danas potpise za izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji.

Predsednik stranke Vuk Jeremić kaže da su oni jedina stranka opozicije koja na izborima nastupa samostalno.

„Dakle, u koaliciji sa narodom, i narod će to prepoznati na izborima. Jedina smo stranka opozicije koja je svoje potpise skupljala sama, peške i pošteno, na šta sam izuzetno ponosan“, rekao je Jeremić posle podnošenja potpisa.

Foto: Narodna stranka

Jeremić je istakao da je glas za Narodnu stranku siguran izbor i da su garancija te sigurnosti kandidati Narodne stranke na predstojećim izborima.

„Narodna stranka nastupa na izborima sa jasnom i preciznom politikom, otvoreno i pošteno. Ono što govorimo danas govorićemo i posle izbora i neće biti nikakve promene“, rekao je Jeremić.

„Mi danas kažemo da je odbacivanje „francusko-nemačkog“ plana za nezavisnost Kosova i Metohije jedan od najvažnijih izazova koji se nalazi pred Srbijom. Ako date glas Narodnoj stranci, glasaćete za odbacivanje tog plana. To kažemo danas i to ćemo reći i posle izbora. Ako glasate za Narodnu stranku, glasali ste za zabranu kopanja litijuma, nedvosmisleno i bez ikakve relativizacije, nego u zakonskom obliku usvojenom u Skupštini Srbije“, dodao je Jeremić i naveo da je glas za Narodnu stranku glas za povratak suvereniteta nad nacionalnom ekonomijom i da svi u Srbiji imaju pravo i dobiju priliku da žive kvalitetno i dostojanstveno na osnovu svog poštenog rada.

„Glas za Narodnu stranku je siguran izbor za ozbiljne ljude“, rekao je Jeremić.

BONUS VIDEO: Vuk Jeremić o tome kako je došlo do sukoba s Miroslavom Alekisćem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar