Foto:Screenshot/Youtube/Narodna stranka

Narodna stranka osudila je večeras napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice, navodeći da je taj incident "verovatno motivisan" Rašićevim političkim aktivnostima. 

Narodna stranka osudila je večeras napad na sina predsednika Progresivno demokratske stranke Kosova Nenada Rašića u Lapljem Selu kod Gračanice, navodeći da je taj incident „verovatno motivisan“ Rašićevim političkim aktivnostima.

Pročitajte još...

Iz Povereništva Narodne stranke za Kosovo i Metohiju su upozorili da „politički motivisani napadi na one koji nisu deo Srpske liste nisu novost“.

„Podsećamo da je posle brutalne kampanje ubijen Oliver Ivanović, za šta do danas niko nije odgovarao“, stoji u saopštenju.

Ranije večeras, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kao neistinite navode o umešanosti predstavnika Srpske liste u napad na Rašićevog sina, navodeći da je mladić povređen u „unapred zakazanoj tuči, 20 na 20“.

Kosovska policija ranije je uhapsila osam osoba, među kojima i jednog maloletnika, zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kojoj je Rašićev sin teže povređen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar