Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Organizovana grupa, a najverovatnije aktivista i članova SNS, uoči početka najavljenog protesta u Šapcu, iz automobila su pobacali na hiljade letaka po čitavom gradu. Na lecima su lica šabačkih opozicionih političara koji se nazivaju lopovima i lažnim ekolozima.

Na letku su slike opozicionih funkcionera Dušana Kostadinovića, Dušana Petrovića, Nebojše Zelenovića i Dušana Tufegdžića.
Ispod slika je napisano: „Do juče lopovi, danas lažni ekolozi, sutra propast Srbije“.

Foto: Nova.rs

Generalni sekretar Demokratske stranke Dušan Kostadinović za Nova.rs kaže da su leci svuda po gradu. Na pitanje ko ih je rasturao on navodi da nema ko drugi osim naprednjaka.

„To su članovi i aktivisti Srpske napredne stranke i verovatno isti oni koji su bagerom, motkama i čekićem krenuli na narod u prošlu subotu“, kaže Kostadinović.

On dodaje i da je policija jutros dolazila na adresu na kojoj stanuje ali da ga nisu tamo zatekli.

“ Obilazili su i ostale opozicione lidere i aktiviste a sve u cilju zastrašivanja“, navodi on.

Dodaje da se od protesta neće odustati sve dok se ne ispune zahtevi oko Zakona o referendumu i izmena zakona o eksproprijaciji.

Dodatni zahtev je da se procesuiraju svi oni policajci koji su se sklonili pre napada na građane kao i svi oni koji su na ljude krenuli bagerom i motkama u Šapcu.

Bonus video:  Okupljanje građana na protestima ispred Sava Centra

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar