Aleksandar Vučić Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Ministar odbrane Nebojša Stefanović objavio je danas sliku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim ministrima u Vladi Srbije, uz navode da "Srbija sa Vučićem postaje sve bolje mesto za život".

Nebojša Stefanović je objavio sliku na kojoj se on vidi sa predsednikom Vučićem i ministrima Tomislavom Momirovićem i Aleksandrom Vulinom sa današnjeg otvaranja Aerodroma „Rosulje“ kod Kruševca.

„Srbija se danas, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, gradi i postaje sve bolje i bolje mesto za život.Kod Kruševca je danas otvoren Aerodrom „Rosulje“. Građane smo tom prilikom obradovali naletima naših Migova-29 i ‘lasta’, helikoptera H-145 i ‘gazela’, ali i demo-skokovima pripadnika naše 63.padobranske brigade“, napisao je Stefanović na Instagramu.

Podsetimo, Stefanović je poslednjih dana u žiži javnosti nakon što je bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović optužila Stefanovića da je prisluškivao predsednika Vučića, nakoj čega joj je Stefanović odgovorio optužujući Hrkalović da je na letovanju u inostranstvu bila sa jednim pripadnikom kavačkog kriminalnog klana.

Nakon toga Hrkalović i Stefanović su pozvani u svojstvu građanina da daju izjave u Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a. Dok se poslednjih dana međusoobno optužuju, Hrkalović i Stefanović istovremeno ne propuštaju prilike da na društvenim mrežama i u televizijskim emisijama iskažu „divljenje i poštovanje prema Aleksandru Vučiću“ i da tvrde kako su oni uvek bili uz njega i da ga nikada ne bi izdali.

***

BONUS VIDEO – Đilas: Hrkalović je bila emotivni partner Nebojše Stefanovića 

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare