Na skupu naprednjaka ispred zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, grupa aktivista je jurila muškarca koji je dobacivao skupu protiv SNS. Umesto njega, uhvatili su pogrešnu osobu koja je sve vreme uzvikivala da nije on. On je tom prilikom završio u prikolici.

Kako javlja reporter Nova.rs on je stavio ruke preko glave i uzvikivao „Nisam ja, nisam ja“. Tom prilikom njega niko nije fizički napao.
Nakon nekoliko minuta on je iskočio iz prikolice i pobegao.

Ovu situaciju pokušao je da telefonom zabeleži snimatelj portala Nova.rs ali mu je telefon izbijen iz ruke sa porukom da ne snima.

Na snimku se vidi komešanje mase a zatim kako ispada telefon.

Podsetimo, više stotina članova, aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke okupilo se danas ispred zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu. Skup pod nazivom „Pravda za Dušana Prokića“, završen je nakon manje od dva sata.

Oni su počeli da se okupljaju u 15 sati na poziv šabačkih naprednjaka. U jednoj od njihovih internih viber grupi poručeno je članstvu da se hitno okupe ispred tužilaštva kako bi protestovali protiv bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i puštanja iz protivora Dragana Jovanovića Crnog.

U Šabac su stigli naprednjaci iz Rume, Loznice, Bogatića, Novog Sada, Sremske Mitrovice…

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare