Foto: twitter@@stonexman

Pravu pometnju na društvenim mrežama ovih dana izazvala je fejsbuk stranica Saveza za Srbiju, na kojoj se pored lajv uključenja i saopštenja članova ovog saveza, našla i informacija da se baš tu mogu nabaviti najnoviji filmovi sa prevodom - besplatno.

„Najnoviji filmovi kod nas sa prevodom, potpuno besplatno. Svakodnevno dopunjavanje baze podataka najnovijim filmskim naslovima. Kod nas možete naći i domaće filmove, ali takođe i dokumentarne. Posetite nas, odaberite film, udobno se zavalite i uživajte“, piše u opisu inače verifikovane stranice Saveza za Srbiju, u šta smo se i sami uverili.

Fotografija te početne stranice ubrzo se proširila društvenim mrežama, pa je komentarisanje ovakvog propusta admina za društvene mreže u SZS ubrzo postala predmet podsmeha.

Među komentarima se uglavnom moglo pročitati da je administrator zaboraviio da „očisti“ podatke prethodnog vlasnika stranice, koju je SZS očigledno kupio, da je ovo blam opozicije, da bi mogli da priomene naziv u Filmski savez Srbije itd.

Da se razumemo, ne radi se ovde o velikom problemu, već o propustu koji je izgleda silno zabavio ljude na Fejsbuku, a kako se „fora“ proširila, zatim i na Tviter publiku, kontaktirali smo neke od članova saveza, pa i ljude koji su bili zaduženi za održavanje društvenih mreža SZS.

Ovo je, međutim, očigledno preozbiljno shvaćeno i niko osim Željka Veselinovića iz Sindikata Sloga nije želeo da komentariše zvanično.

„Pravo da vam kažem o tome ne znam ništa. Sad je sve u fazi rebrendiranja i prebacivanja zvaničnih naloga i portala saveza na Ujedinjenu opoziciju Srbije, možda je neka greška“, rekao je Veselinović.

Niko drugi nije želeo da objasni kako se ova greška potkrala, ipak, kroz 10 minuta od našeg poziva uklonjena.

Foto:printscreen facebook.com/SaveZaSrbiju

Šta drugo da kažemo, osim – nema na čemu i drugi put.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare