Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE/ JOVO MAMULA

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije su se na svom zvaničnom Tviter nalogu izvinili javnosti, Ambasadi Japana i ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, što je na njegovom Tviter profilu "Japan nazvan republikom".

„Nenamernom greškom Uprave za međunarodnu vojnu saradnju danas je u saopštenju Japan nazvan republikom, što je objavljeno na sajtu MO, a potom i automatski preuzeto na ministrov Tviter nalog. Ovim putem izvinjavamo se javnosti, Ambasadi Japana i ministru odbrane Nebojši Stefanoviću“, objavljeno je na Tviter nalogu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Podsećamo, ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je na Tviteru naveo da se sastao sa ambasadorom „Republike Japan“ Kacumata Takahikom, sa kojim je pričao o dobrim odnosima dve zemlje.

„Sa ambasadorom Republike Japan u Beogradu Kacumata Takahikom razgovarao sam o dobrim odnosima naših dveju zemalja. Posete najviših državnih zvaničnika Japana Srbiji u prethodnom periodu stvorile su uslove za dalje unapređenje, uključujući i razvoj saradnje u oblasti odbrane“, naveo je Stefanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar