Foto: youtube.com

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) jednoglasno je odlučio da kandidat radikala na predstojećim izborima za gradonačelnika Beograda bude dr Miljko Ristić, saopštila je danas SRS.

„Miljko Ristić je najbolji srpski kardiohirurg, istaknuti naučnik, profesor Medicinskog fakulteta i gostujući profesor na prestižnim ;svetskim univerzitetima. Dugogodišnji je član Srpske radikalne stranke“, navodi se u saopštenju.

Radikali ocenjuju da je Ristić najbolji kandidat za gradonačelnika glavnog grada, kako navode, čovek sa neophodnim iskustvom, znanjem i sposobnošću, kojem će rad na poboljšanju kvaliteta života građana Beograda biti na prvom mestu.

„Briga o zdravlju svih građana, poboljšanje zdravstvenog sistema glavnog grada, izgradnja kanalizacione i vodovodne mreže, čime bi se prekinulo ; izlivanje kanalizacije u reke, sa ciljem da se stvori zdraviji životni ambijent u glavnom gradu, biće prioriteti Srpske radikalne stranke na gradskom nivou“, navodi SRS u saopštenju.

Kako dodaju, jedan od najbitnijih zadataka jeste sprovođenje brze i pristupačne legalizacije, čime bi se rešio višedecenijski problem velikog broja stanovnika glavnog grada a posebnu pažnju posvetiće uvođenju reda u gradsku administraciju.

BONUS VIDEO: Nenad Čaluković: Budućnost se bira na izborima, a ne na tviteru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare