Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Bezumlje pojedinaca iz dela opozicije ultra desničarske orijentacije nema kraja, ocenio je šef poslaničke grupe socijalista u dosadašnjem sazivu parlamenta Ðorđe Milićević, koji smatra da pozivi Srđana Noga predstavljaju poziv na nasilje i linč budućih narodnih poslanika.

Posredi su pozivi na preuzimanje vlasti „preko nišana“, kako ističe, „žigosanjem i gnusnim ponižavanjem političkih protivnika, predstavnika građana, demokratski i legalno izabranih ogromnom većinom birača“.

PROČITAJTE JOŠ...

„Očigledno je da Nogo i njegovi istomišljenici vide Srbiju kao zemlju u kojoj umesto institucija postoje kaznene ekspedicije sa hordama nasilnika, u kojoj umesto demokratije postoji anarhija gde se neistomišljenici bukvalno eliminišu“, naveo je Milićević u pisanoj izjavi.

On dodaje da je za žaljenje što Srđana Noga podržava advokat Vladimir Gajić, neko ko na taj način, kako kaže, bruka struku i profesiju.

Srđan Nogo Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Advokat Gajić je nesumnjivo svetu advokatsku odoru zamenio za ulogu uličnog prekog suda koji je istovremeno egzekutor stradanja neistomišljenika. Advokat Gajić je pogazio kodeks profesionalne etike advokata i zakletvu da će svoj posao obavljati u cilju zaštite pravnih interesa svih građana“, istakao je Milićević.

Prema njegovim rečima, Srbiju poziva na linč i nasilje, građani Srbije ne žele jer su svojim pravom glasa, demokratski i slobodno izraženom voljom, odlučili ko će da je vodi putem prosperiteta i boljeg života svih njenih građana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar