Foto: N1

Dragan Ðilas i dalje ne shvata da se na vlast ne dolazi tako što će o svojoj državi govoriti loše pred međunarodnim organizacijama, već da se demokratija ostvaruje na izborima, a tu mu je potrebna podrška građana koju definitivno nema, kaže potpredsednik SPS Ðorđe Milićević.

Da je Ðilas, navodi Milićević, želeo bilo kakav dogovor i sporazum oko navodnih izbornih uslova, koji pri tome nisu menjani od 2008. godine ne bi o tome razgovarao u hotelskim lobi barovima, već bi kao ostale političke opcije, i pozicije i opozicije učestvovao u razgovorima koji su vođeni u institucijama sistema i ne bi od svega toga pravio farsu, zavaravao javnost pokušavajući da od sebe napravi žrtvu.

„Neko ko je pluskvamperfekat političke scene Srbije poput Dragana Ðilasa, neko ko nije imao hrabrosti da izađe na izbore, jer zna da je njegovo utemeljenje među biračima ravno statističkoj grešci ođednom ima hrabrosti da posle izbornog ciklusa govori o izborima“, naveo je Milićević u pisanoj izjavi.

Milićević kaže da je Ðilas otišao i korak dalje govoreći o predsedničkim izborima i baveći se nekakvom izbornom matematikom.

„Na njegovu veliku žalost politička stabilnost u Srbiji je potvrđena na parlamentarnim izborima, ubeđeni smo biće potvrđena i na predsedničkim izborima i nema razloga da bude toliki dušebrižnik i da se bavi biračkim telom SPS-a“, rekao je Milićević.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar