Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na sednici Vlade Srbije, koja je održana danas, odlučeno je da Milena Popović bude nova državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Srba sa Kosova, Olivera Ivanovića, dobila je funkciju u Ministarstvu turzima i omladine na čijem čelu se nalazi Husein Memić. Njeno imenovanje potvrđeno je danas na sednici Vlade Srbije.

Pročitajte još...

Milena Popović je po profesiji istoričarka umetnosti, a pre angažmana u ministarstvu je radila kao asistent na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.

Ona se nedugo po ubistvu Olivera Ivanovića preselila iz Severne Mitrovice u Beograd, iz bezbedonosnih razloga, a potom i prihvatila posao u Kancelariji predsednice Vlade Ane Brnabić.

Pre dve godine ona se učlanila u Srpsku naprednu stranke, da bi nakon izbora 2020. godine postala i poslanica u Skupštine Srbije. 

„Ja sam od početka ne svojom voljom na neki način postala deo političke javnosti Srbije i sada sam odlučila da konkretno počnem da se bavim politikom i odlučila sam da svoju podršku pružim Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, posebno inspirisana poslednjim napadima na njega“, rekla je nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića svojevremeno za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Vučić komentarisao hapšenja osumnjičenog za ubistvo Olivera Ivanovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare