Foto: Nova.rs/Video

Poslanica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Sandra Božić juče je za glumca Milana Marića napisala da je "antisrpsko đubre, nakon čega se on oglasio na svom profilu na Tviteru. Marić je aktivan na toj društvenoj meri, na kojoj često iznosi svoje političke stavove, a u petak je bio i jedan od govornika na protestu "Srbija protiv nasilja".

Na optužbe poslanice Sandre Božić, koja je i potpredsednica parlamenta, Marić nije odgovorio direktno Božićevoj – već je na ličnom profilu objavio svoju fotografiju, uz opis „Antsrpsk djbr“.

Glumac je na šestom po redu protestu „Srbija protiv nasilja“ rekao je da Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti a ne zemlja nasilja, mržnje, straha, ne zemlja u kojoj vam vlast kaže – idite negde drugde ako vam se ovde ne dopada.

Na njegovu podršku protestu, čiji je glavni organizator deo parlamentarne opozicije, poslanica SNS i potpredsednica parlamenta Sandra Božić na svom nalogu je u subotu objavila snimak Marića uz poruku „Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio“.

Bonus video: Govor Milana Marića na protestu „Srbija protiv nasilja“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare