Đorđe Miketić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Đorđe Miketić iz stranke Zajedno najavio da će tužiti televiziju Pink zbog "fabrikovanja laži".

„Pre mesec dana sam ukazao na fantomske birače i pogodio u srce njihove izborne prevare. Zbog toga se čitav državni aparat upro u misiji da me ućutka. I Brnabićkina specijalna konferencija za novinare, i Vučićeva najava političke satanizacije, i ucena sa „nepoznatog“ telefona a potom i objavljivanje snimka koji je, iako izbrisan, izvučen iz mog ukradenog hard diska pre dve godine“, naveo je Miketić u saopštenju.

On je napomenuo da će redom tužiti čitavu propagandnu mašineriju – Pink, Hepi, Informer, Alo i naglasio da će Pink prvi tužiti.

„Danas svi govore o masovnosti fantomskih birača, o prijavama na nepostojećim ili adresama gradilišta, ugostiteljskih objekata, muzeja kao i o policiji koja je omogućila ovu prevaru i uključila se u izborni proces, a domaća i međunarodna javnost je šokirana obimom i brutalnošću izborne krađe. Međutim, ovo je samo naznaka onoga što nam se sprema u skoroj, apokalitičnoj budućnosti, ukoliko ništa ne promenimo. Ako sada pristanemo na ukidanje demokratije, na mafijašku državu i nekontrolisani para-policijski nadzor – sve potonje borbe će biti uzaludne. Izbore će dobijati samo onaj koji više vara“, poručio je Miketić.

Kako je dodao, borbu protiv mafijaškog režima „nastavljamo još snažnije i odlučnije“.

„Pozivam sve poštene i hrabe ljude da ne pristanu na ucene i potkupljivanja već da se suprotstave ovom nehumanom režimu. Takođe, pozivam sve poštene policajce i tužioce koji rade po zakonu da prijave sve nezakonitosti i pruže aktivan otpor političoj zloupotrebi institucija i time odlučno doprinesu oslobođenju našeg društva iz kandži mafijaškog kartela“, naveo je on u saopštenju stranke Zajedno.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare