Đorđe Miketić Foto: N1

Ne postoji građanin Starog grada koji nije osetio posledice ove vlasti u poslednjih osam godina i zato želimo da ostane onakav kakav jeste, da sačuvamo svako stablo, ulicu i parking mesto, rekao je Đorđe Miketić, nosilac liste Grupe građana “Srce grada” govoreći o očekivanjima na predstojećim lokalnim izborima 21. juna.

Grupa građana „Srce grada“ učestvuje na lokalnim izborima na beogradskoj opštini Stari grad gde će nastupiti pod rednim brojem pet.

Miketić za Nova. rs kaže da želi, iako se Stari grad smatra jednim od „opozicionih uporišta“, da izbegne veliku politiku i tu vrstu prognoza, ali da veruje da će građani na toj opštini prepoznati njihovu iskrenu borbu.

Foto: Privatna arhiva/Za Srce Grada

Na pitanje da li očekuju neke neregularnosti tokom izbora, napominje da su bili suočeni sa raznim opstrukcijama tokom prikupljanja potpisa i same kampanje, ali da su njihovi ljudi koji će biti na biračkim mestima obučeni i spremni da odbrane svaki glas na Starom gradu.

„Ali i više od toga, želimo da, kada prođu izbori, strogo kontrolišemo budžet opštine, sve projekte i atake na našu opštinu koje će gradska vlast svakako nastaviti“, rekao je on.

Miketić poručuje da će se i nakon izbora boriti svim srcem za svako stablo, spomenik, liniju prevoza, ulicu i fasadu zajedno sa komšijama, kao i do sada.

„Srce grada“ je pokret slobodnih građana i nestranačkih komšijskih inicijativa za očuvanje Starog grada – iza koje stoje Pokret slobodnih građana i Socijaldemokratska stranka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare