Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, ocenila je danas da pozivanja na proteste ispred Skupštine od strane opozicionih lidera predstavlja ništa drugo nego hvatanje za slamku političkog spasa.

„Svako blokiranje rada državnih institucija predstavlja nasilje nad demokratskim principima i prekrajanje volje naroda. A građani i građanke su jasno na izborima pokazali koga žele u srpskom parlamentu“, navela je Mihajlovićeva u izjavi za javnost.

Ističe da oni koji su se plašili da na te izbore izađu, jer nisu imali ništa da ponude, kao i oni koji nisu uspeli ni cenzus od tri odsto da pređu, danas bi nasilno, izazivajući incidente, da osvoje vlast.

„Gospodo, vlast se osvaja programom, radom i rezultatima, na izborima, a ne tako što ćete pretiti pejntbol puškama, protestima i neredima”, rekla je Mihajlovićeva, koja je i funkcioner SNS.

“U ovom teškom i izazovnom vremenu za ceo svet, kada se naša država lavovski bori da sačuva zdravlje i živote građana, pozivanje na masovna okupljanja su veoma opasna i predstavljaju vrhunsku neodgovornost i nebrigu za ljude. Još jednom srpska opozicija pokazuje koliko im je do građana i građanki zapravo stalo – tek onoliko da zadovolje sopstvene interese i sačuvaju sebe na političkoj sceni”, izjavila je Mihajlovićeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare