video

Predsedništvo Pokreta obnove kraljevine Srbijie (POKS), člana koalicije NADA, odlučilo je da POKS Vojislava Mihailovića bude opozicija na republičkom nivou sa svojih sedam poslanika i u gradu Beogradu sa tri odbornika, saopšteno je danas iz tog pokreta.

Na sednici Predsedništva u Beogradu konstatovano je da nakon ponovljenih izbora na pojedinim biračkim mestima u Beogradu dosadašnja vlast ima tesnu većinu, ali da ako se izbori ponove POKS i koalicija NADA će biti spremni za njih.

Doneta je odluka da se nastavi saradnja sa Demokratskonm strankom Srbije i 25 patriotskih i monarhističkih pokreta, udruženja i grupa građana i posle izbora u okviru koalicije NADA.

PROČITAJTE JOŠ

Mihailović je rekao da su pred Srbijom brojni izazovi od kojih će najveći biti pritisak da Srbija uvede sankcije Rusiji, odustane od podrške Republici Srpskoj i prizna Kosovo, istakavši da koalicija NADA nikada neće podržati nijednu aktivnost, bilo vlasti ili „briselske opozicije“ u tom pravcu i odlučno će se tome protiviti u skupštini i van nje.

On je rekao da su izborni rezultati pokazali da je koalicija NADA vodeća grupacija koja okuplja desnicu i desni centar, istakavši da će biti glavni akter u zaštiti srpskih nacionalnih interesa, ali u isto vreme i borci za uspostavljanje demokratskih institucija u Srbijii i otvaranje pitanja oblika vladavine.

BONUS VIDEO: Napad na poverenika POKS u Čačku

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar