Zorana Mihajlović Foto:FoNet/Kabinet

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, rekla je danas da će se o projektu "Jadar" odlučivati na osnovu studija i analiza, a ne na osnovu izjava političara koji se, kaže, koriste lažima, manipulacijama i izazivanjem straha kod građana.

„Možda vi verujete da će vaše laži postati istina ako ih dovoljno puta ponovite, ali uveravam vas da neće. Govorite kako je potpisan ugovor i da ćete ga vi poništiti, a da nikakav ugovor uopšte nije potpisan. Govorite kako će čitavi delovi Srbije biti uništeni, kako u njima neće moći da se živi, a da za to nemate nikakve dokaze, jer se studije uticaja na životnu sredinu još rade“, navela je Mihajlovićeva.

Pročitajte još...

Povodom današnjeg skupa opozicionih stranaka ispred Predsedništva Srbije, Mihajlovićeva je rekla da je iz svega što govori opozicija jasno da oni samo napadaju projekat o kome ne znaju gotovo ništa i da širenjem neistina i izazivanjem straha kod građana pokušavaju da ostvare političku korist.

Kako je saopšteno, Mihajlovićeva je rekla da nije prvi put da stranke Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića napadaju neki projekat, jer su tako napadali i svaki novi auto-put koji je počinjao da se gradi.

„Vaše je pravo da vam politika bude protivljenje razvoju, investicijama, novim projektima i uopšte, protivljenje budućnosti Srbije koja će biti drugačija od vremena kad ste vi vladali, a koje građani Srbije ne pamte po dobru. Jasno je da se i danas borite samo za svoje interese, a ne za interese građana i zato nećemo dozvoliti da širite laži i izazivate strah kod ljudi“, poručila je Mihajlovićeva.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar