Zorana Mihajlovic i Ana Brnabic
Zorana Mihajlović i Ana Brnabić Foto:Vesna Lalić

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović danas je, komentarišući napade na nju u medijima, rekla da radi za svoju državu najbolje što može i da rezultati nečijeg rada treba da budu jedino merilo, ali da su napadi očekivani, s obzirom na to da predstoji formiranje nove vlade.

„Verovatno su razlozi napada to što sam drugačija, što sam nešto bolje uradila i to što mislim da jedino rad i rezultati treba da se računaju, a ne intrige i rekla-kazala. Kad vidim ko me napada i kritikuje, to je smešno“, kazala je Mihajlović.

Prema njenim rečima, iako neki tvrde da ona ugrožava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, niko ne treba da ga brani od nje.

„Jedino rešenje je, izgleda, da me spale na lomači i problem je rešen“, kazala je Zorana Mihajlović i dodala da bi ponovo „kolutala očima“ zbog premijerke Ane Brnabić, kada bi se ponovila situacija zbog koje je to učinila pre nekoliko godina na predstavljaju rezultata Duing biznis liste.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je rekla da je tada resorno ministarstvo uvelo elektronsku građevinsku dozvolu, i da je to bila revolucija u Srbiji jer se dozvola više nije čekala sedam godina, nego 15 dana, ali da je premijerka zahvalnost za to pripisala Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

„Jesmo radili sa NALED-om, ali daleko od toga da je NALED vodio sve to. Vodila je država, imali smo političku volju“, rekla je Mihajlović.

Ona je navela da je to zasluga bila ministarstva građevina na čijem je čelu tada bila, a premijerka je izrazila zahvalnost NALED-u.

„I kako da vam kažem… Ja bih opet kolutala očima na tu rečenicu“, rekla je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare