Vojislav Mihailović Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bs

Kandidat koalicije NADA za gradonačelnika Beograd Vojislav Mihailović izjavio je da ta koalicija očekuje da će na parlamentarnim izborima imati "dvocifren rezultat u procentima, odnosno drugo ili treće mesto po izbornom rezultatu".

„Naš slogan će biti ‘Da živimo normalno’. Mislim da upravo to gradjani žele, da se vrednuje diploma, da partijska knjižica ne bude značajniji dokument od nje, da se upostave institucije države, da postoji pravda i pravna država, da mladi ne moraju da odlaze iz zemlje, da živimo normalno od svoje plate“, rekao je Mihailović za list Blic.

Mihailović, koji je nekadašnji gradonačelnik Beograda, naveo je da je za vodjenje grada potrebno iskustvo, „a to se ne dobija preko noći“.

„Mi ga imamo već sada, znamo kako grad funcioniše, gde su mu slabe tačke i spremni smo da prihvatimo odgovornost za njegovo vodjenje. Beograd nije samo glavni grad, on je prestonica Srbije, bio i biće“, rekao je Mihailović, čelnik jedne od dve frakcije Pokreta obnove Kraljine Srbije, koja je u koaliciji sa Demokratskom strankom Srbije.

BONUS VIDEO: Miloš Jovanović i Konstantin Samofalov o ličnim šansama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare