Miroslav Berić, Mića Berć, Miroslav Mića Berić, bivši košarkaš, intervju
Miroslav Mića Berić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

“U ovakvim okolnostima i da se neki Sveti Petar kandiduje, ne bi mogao da pobedi na izborima u Srbiji. Bez obzira na to, ne odustajem od podrške koju sam dao opoziciji, iako mi se ne sviđaju neke stvari koje sam video nakon izbora”, rekao je u intervjuu za Nova.rs legendarni košarkaš Partizana i košarkaški reprezentativac, Miroslav Mića Berić.

U razgovoru za naš portal Berić se osvrnuo na svoju ulogu tokom nedavno okončane izborne kampanje, ali je i govorio o tome kako vidi sukobe unutar opozicije koji su naročito eskalirali nakon sastanka Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića.

Pročitajte još...

„Dobar deo priče oko tog sastanka je ispinovan. Đilas je imao dve opcije – da odbije sastanak s Vučićem ili da prihvati. Da li ste sigurni da ne bi bilo reakcija da je rekao da ne želi da ide na razgovor? Ja vam kažem – bile bi još ozbiljnije reakcije i optužbe. Isti ti ljudi koji su mu sada zamerili što je išao, prigovarali bi mu zato što to nije učinio. Da on nije otišao na taj sastanak, verovatno vi i ja danas ne bismo razgovarali o ponovljenim izborima u Beogradu, već o tome kako i s kim naprednjaci dogovaraju novu vlast u prestonici“, rekao je Berić.

Ceo intervju sa Miroslavom Mićom Berićem pročitajte u novom izdanju dnevnog lista „Nova“.

BONUS VIDEO: Mića Berić o političkim aktivizmu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar