Devići/foto privatna arhiva

Pre godinu dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je meštanima Devića na Goliji da će put od tog mesta do manastira Pridvorice biti asfaltiran. Međutim ni više od godinu dana nisu zakrpljeni "krateri" na pomenutom putu, a kako javljaju našem portalu meštani tog mesta, mehanizacija je dovedena samo "zbog slikanja".

„Od obećanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da će meštani Devića na Goliji dobiti novi put izgleda da je ostalo samo prazno obećanje. Na putu od manastira Pridvorice do Devića ne možemo zateći ni jednoga radnika, a kamoli mehanizaciju koja je izgleda doterana samo za potrebe slikanja“, napisao nam je jedan od naših čitalaca.

Devići put/Foto privatna arhiva

Podsetimo, prilikom obilaska ivanjičkog kraja, Vučić je obećao da će meštani Devića dobiti asfaltiran put, navodeći da on mora kompletno da se uradi.

„Doći ću tamo kad urade put. Ne može samo tri kilometra. Ili uradite svih sedam ili ne radite ništa“, odbrusio je Vučić Drobnjaku, koji je uporno tvrdio je moguće uraditi svega tri kilometra od Pridvorice do Devića.

Očigledno da je prevagnuo drugi predlog predsednika, te tako meštani Devića, kako tvrde, ni danas nemaju asfaltiran put.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare