Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež pojavio se u jutarnjem programu Radio televizije Srbije (RTS) sa lakiranim noktima i zlatnim nakitom.

Tokom svog gostovanja, Čadež je razgovarao o razvoju, investicijama, zapošljavanju i ekonomskoj politici, ali je gledaocima i korisnicima društvenih mreža skrenuo pažnju i svojim stajlingom.

Pored sakoa i rolke, predsednik PKS-a privukao je pažnju građana i time što je lakirao nokte na jednoj ruci. Pored toga, bilo je uočljivo i to što je stavio prstenje.

U međuvremenu, Čadež je na Instagramu objavio da je lakiranje noktiju znak podrške kampanji kako bi se okončalo nasilje nad ženama i decom.

Gostujući na RTS-u Čadež je istakao da, na osnovu ankete koju je PKS sprovela među privrednicima, 77 procenata smatra da bi uvođenje bilo kakvih sankcija uticalo na likvidnost poslovanja, 66 odsto privrednika ocenjuje da bi se to odrazilo na zapošljavanje.

Kako je naveo, čak 80 procenata privrednika upozorava da bi bilo kakvo pogoršanje odnosa sa EU dovelo do povećanja kamatnih stopa i ugrozilo poslovanje.

Podsetimo, Čadež je još tokom 2014. godine postao predsednik Privredne komore, koji je tako postao najmlađi predsednik u istoriji.

Krajem maja 2022. godine ponovo je izabran za predsednika sa petogodišnjim mandatom.

Bonus video: Ministar zdravlja države Viktorija, Martin Foli i Svetlana Kovačević članica privredne komore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare