Foto: Privatna arhiva

Poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić već sedam dana štrajkuje glađu, izjavila je da joj policija nije dala pola sata da uđe po lek u zgradu RIK-a nakon što se obratila na večerašnjim protestima.

Ona se večeras obratila građanima koji protestuju ispred RIK-a i predsedniku Aleksandru Vučiću uputila poruku da će „morati da ponovi izbore“, te da je SNS „pokrao hiljade i hiljade glasova“.

Međutim, kada je krenula da se vrati u zgradu RIK-a, gde već danima boravi, Mariniki je onemogućeno da uđe unutra i primi neophodnu infuziju. Kako je rekla, ona je pred vratima stajala pola sata, dok ju je policija ignorisala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Potpuno je neverovatno i sramotno što me je kao narodnu poslanicu koja 7. dan štrajkuje glađu u RIK-u zbog izborne krađe pola sata policija držala pred zaključanim vratima tako da ne mogu da se vratim do lekova. Policija je držala zaključana vrata i okretala glavu i dok sam pokazivala braunilu u ruci zbog svakodnevnih infuzija. Tek nakon pola sata stajanja ispred vrata RIK-a gde “živim” u poslaničkim prostorijama već sedam dana, kada su brojni građani počeli da dovikuju “otvaraj vrata” – pustili su me da uđem. Najbestidnije lice ovog režima ikada“, izjavila je Marinika Tepić za N1.

Više na ovu temu pogledajte u našem BLOGU UŽIVO.

BONUS VIDEO: Gradska skupština protest

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare