Foto: EPA/DJORDJE KOJADINOVIC

Potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović izjavila je danas da očekuje da će na predstojećim izborima demokratska opozicija imati zajedničkog kandidata za predsednika Srbije.

Manojlović je agenciji Beta kazala da je zajednički predsednički kandidat obaveza opozicije prema gradjanima Srbije koji „predugo trpe pod sadašnjom vlašću i žele promene“.

„Od početka govorimo da je ovo vreme kada naše partijske, grupne i lične interese moramo staviti u drugi plan i deklarativno i stvarno delovati u pravcu odbrane interesa i prava gradjana. To je jedini put da se zadobije poverenje ljudi i pokrene energija promena, pa i, u konačnom, pobedi na izborima“, ocenila je Manojlović.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je za predstojeće izbore najbitnije postići dogovor izmedju te stranke, Stranke slobode i pravde (SSP) i Demokratske stranke (DS), te da će se onda većina pridružiti tom bloku.

„Smatramo da bi trebalo da imamo jednog predsedničkog kandidata, zajednički nastup na parlamentarnim izborima i jedinstvenu opozicionu listu za beogradske izbore“, rekao je Aleksić u intervjuu za list „Nova“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar