Savo Manojlovic Utisak nedelje
Savo Manojlović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović rekao je večeras da republička tužiteljka Zagorka Dolovac mora da reaguje na izjave Dragana Markovića Palme na TV Happy o njegovim saznanjima "o jednoj saobraćajnoj nezgodi".

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i prvi čovek Jagodine, juče je, uživo iz jutarnjeg programa, otvoreno zapretio vlastima, poručujući da on „mnogo više zna o njima“ ali i da zna „ko je bio u kolima kada je poginula jedna osoba“.

„Ja mnogo više znam o njima. I ovih dana samo time sam se bavio. Ko je bio u kolima kad je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj jednoj osobi kad je nastradala jedna osoba i tako dalje. Neću sad sve da otkrijem, a i neću da pričam sad i ovo nije sad ja tebe plašim – ako ti kažeš za mene reći ću ja i za tebe“ izgovorio je Marković u programu uživo.

Manojlović je u „Utisku nedelje“ ukazao da mu se čini da je Palma na TV Happy rekao nešto, što njemu deluje kao da ima saznanja o određenom krivičnom delu.

On je govorio o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je neko stradao, a to je obično neko krivično delo.

„Ako on ima tih saznanja on to mora da prijavi tužiocu. Tužilac može da pokrene postupak po službenoj dužnosti, ako on to ne uradi, Zagorka Dolovac ima rok do sutra da reaguje. Ako ona ne reaguje, mi ćemo u utorak da podnesemo krivičnu prijavu“, rekao je Manojlović.

Prema njegovom mišljenju,  Dolovac to treba sama da uradi, u suprotnom to je krivično delo neprijavljivanja.

„Meni iskreno iz onoga što Palma priča deluje kao da on ucenjuje predsednika države“, zaključio je Manojlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare