Vladanka Malović Foto: Printscreen Rts

Šefica informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović reagovala je na najavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da će tužiti sudu glavnog i odgovornog urednika Večernjih nvosti Milorada Vučelića, istraživački tim ovih novina, ministra Sinišu Malog, nju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog falsifikovanja dokumenata o njegovom računu u banci na Mauricijusu, na kojem navodno ima 5,7 miliona evra. Malović je Đilasa nazvala "kukavicom i lažovčinom" i poručila da jedva čeka tužbu.

„Hvala ti mnogo @DraganDjilas na svemu što si pokazao danas. Sve su svi videli. Ne samo da ne znaš ni da pročitaš sa papira šta su ti drugi pisali, ti, bedna kukavice, novinare etiketiraš i crtaš im metu na čelo, a ni na jedno pitanje ne smeš da odgovoriš“, napisala je Malović na Tviteru i dodala:

„Ljigo tajkunska, ti ćeš nekome da pretiš? Tek će narod da vidi da imaš, ne pet, već stotine miliona evra na raznim destinacijama po svetu i gde sve kriješ opljačkane pare“.

U svom maniru, Malović je zaključila:

„Кukavice i lažovčino, dobrodošao u klub Hrkalović, Кokeze i onog debelog što voli da spava sa dečacima, ni na poligraf ne smeš. Najzad, lopovčino, jedva čekam da me tužiš“.

Ovome je prethodila konferencija za novinare Dragana Đilasa, na kojoj je najavio tužbe protiv nje, glavnog i odgovornog urednika Večernjih novosti Milorada Vučelića, istraživačkog tima ovih novina, ministra Siniše Malog i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Podneću krivične prijave protiv glavnog i odgovornog urednika Večernjih novosti Milorada Vučelića, istraživačkog tima Večernjih novosti, Vladanke Malović, koji je na sajtu Srpske napredne stranke najavila da će se objaviti tekst. Podneću prijavu i protiv Siniše Malog i Aleksandra Vučića, koji je u čevrtak prošle nedelje najavio ovaj tekst. Jasno je da je imao sve podatke o njemu i da su kao organizovana kriminalna gripa falsifikovali dokumenta sa ciljem da se obmane javnost. To je krivično delo za koje preti zatvorska kazna od pet godina”, rekao je Đilas.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare