Na današnjem protestu veliki prisustvuje veliki broj ljudi iz sveta glume. Među okupljenima je i proslavljeni glumac Nikola Kojo koji je sa sobom transparent na kom piše ime tragično stradalog majora Omera Mehića.

Protest „Srbija protiv nasilja“ i danas je, uprkos kiši, okupio je ogroman broj građana nezadovoljan stanjem u državi. Među njima su i glumci, koji su prethodnih dana bili na udaru vlasti zbog toga što su podržali proteste.

Pročitajte još...

Jedan od onih koji su otvoreno podržali proteste i kritikovali ponašanje aktuelne vlasti je Nikola Kojo, proslavljeni glumac. On je sa sobom poneo transparent na kom stoji ime tragično stradalog majora Omera Mehića. Podsetimo, Omer Mehić je stradao nakon pada transportnog helikoptera Vojske Srbije Mi-17 iz sastava 890. mešovite helikopterske eskadrile. U stravičnom padu letelice poginuli su, pored  majora Omera Mehića,  kapetan Milovan Đukarić, mehaničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović, lekar novopazarske bolnice Dževad Ljajić i njegov kolega anestetičar Miroslav Veselinović, kao i petodnevna beba iz novopazarske porodice Ademović.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Zbog tragedije ni dan danas niko nije odgovarao.

Uključenje Nikole Koja u program televizije N1 pogledajte na početku ove vesti.

BONUS VIDEO: Snimak iz drona za pamćenje: Građani preplavili ulice ispred Skupštine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare