Zoran Lutovac Foto: Ivan Dinić/Nova S

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da je ta stranka potpuno revitalizovana, da se za nju glasa iz uverenja, a ne zato što je "manje zlo".

„Vratili smo nadu građanima i članovima da je moguće baviti se politikom sa visokim moralnim načelima i potpunom posvećenošću javnom interesu. Preživeli smo udarce i probleme za koje nisam siguran da bi neka druga stranka preživela, otvorili smo stranku ka građanima, uključili brojne nestranačke ličnosti. Rešeni smo da vratimo dostojanstvo politici i političarima, a nema boljeg načina od toga da u prve redove stavimo časne i sposobne ljude“, naveo je Lutovac povodom 32 godine od osnivačke sednice obnovljene DS.

Pročitajte još...

On je istakao da su demokrate već 32 godine uz građane u borbi za stabilnu ekonomiju, siguran posao, pristojnu platu i dobre uslove rada, pijaću vodu, čist vazduh i zemlju, članstvo u Evropskoj uniji i bliske odnose u regionu, bezbedne ulice i dobre puteve, slobodne medije i fer izbore.

„Učinićemo sve da sprečimo krađu na dan izbora, iako se krađa dešava i pre samih izbora. S jedne strane opozicija nema pristup medijima, a s druge strane vlast ima mehanizme da ucenjuje ljude i primorava ih da glasaju protivno svojoj volji. Sve je to krivično delo i ljudi koji to čine bi morali da idu u zatvor. Zato ohrabrujem građane da se obrate nama u strankama i specijalizovanim organizacijama da ih pošaljemo tamo gde im je mesto i ne dozvolimo im da ucenjuju građane,“ poručio je Lutovac.

BONUS VIDEO Zoran Lutovac: Za Srbiju nije dobro da se Vučić bavi Crnom Gorom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar