Zoran Lutovac
Zoran Lutovac Foto:A.K./ATAImages

Predsednik Demokratske stranke i poslanik u Skupštini Srbije, Zoran Lutovac, oglasio se na svom Tviter nalogu i napisao šta je po njemu, opasna poruka Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i Srpske napredne stranke.

„Vučić je odgovoran isključivo istoriji, ne i građanima Srbije. Sve vreme on šalje ovu poruku preko svoje propagandne mašinerije. Nekada lično, nekada preko posrednika. Podrška naroda se podrazumeva, ostaje samo odgovornost prema istoriji. Vrlo opasna poruka“, napisao je Lutovac na Tviteru uz crno-belo Vučićevu fotografiju s naslovom:

Podsetimo, Aleksandar Vučić je danas prilikom obilaska gradilišta na deonici auto-puta „Miloš Veliki“, izjavio da će do 20. januara, odnosno do Svetog Jovana, primiti izaslanike međunarodne zajednice za dijalog Beograda i Prištine, odnosno kako je rekao, „veliku četvorku“. Dotakao se i špijuna, ponovo, te naveo da ponosan na naše bezbednosne službe.

„Bezbednosne službe su sačuvale sve ono što je od vitalnog interesa za Srbiju i da se u poslednje dve godine u zemlji dogodilo možda samo jedno mafijaško ubistvo, po čemu se svrstavamo u najbezbednije zemlje u Evropi“, rekao je Vučić, pa dodao:

Foto: Printscreen/Tv Pink

„Kada sam govorio da u Srbiji ima mnogo špijuna, hteo sam da pokažem koliki je sudar različitih sila u interesnoj zoni Zapadnog Balkana. Beograd je jedini veliki grad na Zapadnom Balkanu i ovde je sedište svega, logično je da će špijuni ovde da budu smešteni“, rekao je Vučić na pitanje novinara da li je neko od špijuna o kojima je ranije govorio uhapšen.

Kazao je da to što su špijuni identifikovani i da je otkriveno šta rade, samo govori o sposobnosti naših bezbednosnih službi.

***

BONUS VIDEO: Aleksandar Vučić o odlasku Danila na proslavu u Banja Luku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar