Luka Kebara
Luka Kebara. Foto: RTS/Printscreen

Mlada nada Srpske napredne stranke Luka Kebara ponovo je briljirao, pa je na sednici Skupštine Srbije progovorio na kineskom jeziku, po ugledu na predsednika stranke Aleksandra Vučića.

Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping  rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Ući ći, što u prevodu inače znači 577, oni bi svakako rekli… „, rekao je Kebara i zatim nastavio monolog na kineskom jeziku ili bar na nekoj verziji kineskog jezika.

Kebara na kineskom. Ako neko želi da da komentar, može samo na jeziku koji će razumeti brat Si ili Jackie Chan. 只有中國才能拯救塞爾維亞

Posted by Marko Marjanovic on Wednesday, April 28, 2021

Da podsetimo, reč je o poslaniku Srpske napredne stranke, koji trenutno „vedri i oblači“ u Skupštini Srbije, a nedavno je pričao o tome „kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vreme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije“. Na kraju ovog izlaganja o toaletima, uskliknuo je „živeo Aleksandar Vučić“.

Govorio je nedavbo i o „organizovanom kriminalitetu“, a ostaće upamćen po tome što je na konstituisanju novog saziva parlamenta, na pitanje novinarke kako se zove zamuckivao, a o utisku prvog dana u Skupštini ponavljao je samo – „drugi put“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare