Foto: promo

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenili su danas da su u proteklih osam godina Zrenjanin vodili ljudi koji su sve vreme građanima davali lažna obećanja, a grad doveli na ivicu propasti.

U saopštenju se navodi da se među lažnim obećanjima nalazi i ono o dobijanju zdrave pijaće vode, umesto čega su u lokalnoj vlasti „kršili zakone i trošili novac građana, a iako su se stekli svi uslovi, štetan ugovor još uvek nije raskinut“.

Među neispunjenim obećanjima gradskih vlasti ubrajano je i to što „predstavnici naprednjačke vlasti nisu učinili baš ništa da se kafilerija zatvori“, što je sedam puta prolongirana izgradnja obilaznice oko Zrenjanina, kao i što nije bilo ničega od obećanog auto-puta do Beograda i Novog Sada.

„Osim toga, predstavnici gradske vlasti kao su se utrkivali u raznoraznim obećanjima koja izgleda niko nije imao ni nameru da ispuni, pa su obećali golf centar, akva park, kargo centar, autodrom, bob stazu. Nismo videli ništa ni od paraolimpijskog centra ili regionalnog reciklažnog centra. A ništa nije učinjeno ni na revitalizaciji Begeja“, navodi se u saopštenju.

LSV i Vojvođanski front navode da su u lokalnoj vlasti „vladali su bahato i otuđeno od građana“, kao i da „za sve ovo vreme nisu podneli niti jedan izveštaj o radu, a sve odluke su donosili samovoljno, bez konsultacije sa strukom, parlamentom ili građanima Zrenjanina“.

„Dobra vest je da građani Zrenjanina imaju za koga da glasaju. Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuju da je vreme za Zrenjanin i sva naša sela. Vreme je da građani Zrenjanina dobiju vlast kakvu zaslužuju“, navodi se u saopštenju Vojvođanskog fronta i LSV Zrenjanina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare