Radomir Lazović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Jedan od lidera inicijative Ne davimo Beograd Radomir Lazović navodi da su jutros dvojica muškaraca pokušala da upadnu u prostorije NBGD i ističe da ne veruje da je to učinjeno bez plana.

On kaže za Nova.rs da su ih o pokušaju upada u njihove kancelarije obavestile komšije, te da su dvojica mladića na prvi sprat popeli preko klime.

„Skinuli su neka naša obeležja, ali pošto su rešetke na prozorima, nisu uspeli da uđu. Nema štete, ali je neprijatno kada tako nešto čujete“, dodaje Lazović.

On navodi da je policija izvršila uviđaj, kao i da će tražiti pogledaju snimke sa video nadzora sa okolnih prostorija, ukoliko oni postoje.

„Pretpostavljam da oni nisu pokušali upad u prostorije bez ikakvog plana. Kad smo se juče oglasili oko seče šuma, objavljena je moja stara fotografija. Osećamo se kao meta“, dodaje Lazović.

Foto: Ne davimo Beograd

Ne davimo Beograd danas je saopštio da se godinama nalaze na udaru režimskih medija i čelnika Srpske napredne stranke. Kako su naveli, prethodnih dana njihovi aktivisti bili su meta napada Gorana Vesića zbog ukazivanja na planiranu seču šume u Košutnjaku, prodaju gradskih simbola kao što su Beograđanka i Sava Centar, te ukazivanja na probijanje rokova i preskupe rekonstrukcije gradskih ulica.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar