Radomir Lazović Foto: A.H./ATAImages

Kopredsednik Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomir Lazović, koji boravi u poseti nemačkom Bundsetagu rekao je da još uvek ne zna šta će biti konačna odluka opozicije oko izlaska na izbore.

Na pitanje N1 televizije da li u Bundestagu razumeju argumentaciju opozicije da li učestvovati na izborima ili ne, Lazović je odgovorio da razumeju, ali da su ovo teški trenuci i procesi.

„Razumeju argumentaciju vrlo dobro. Obavešteni su, imamo sa njima konstantne kontakte, a oni imaju i svoja saznanja jer su mnogi bili posmatrači na izborima. Ovde nema lakog izbora. Niko od nas ne želi bojkot ili da se odustaje od demoratskih procesa. Ni ja se ne izjašnjavam šta mislim o tome, težak je izbor pred nama. Ne znam šta će biti finalna odluka, teški su ovo procesi i trenuci, ostavio bih da se o tome izjasnim kasnije. Dleuje mi da tu nema dobrog odgovora za naše društvo. Odustajanje od izbornog procesa je nešto što bi bilo štetno po naše drušvo“, odgovorio je Lazović za N1.

Predstavnici Srbije protiv nasilja, među kojima su poslanici Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta, Borko Stefanović iz Stranke slobode i pravde i Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana nalaze se u zvaničnoj poseti Bundestagu, gde su otišli na poziv Odbora za evropske poslove ovog parlamenta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare