Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U Službenom glasniku objavljena su rešenja Vlade Srbije o postavljenju novih državnih sekretara, kao i novog direktora Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Do promene je došlo i na čelu Fonda za razvoj.

Nemanja Starović postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane, Stevan Nikčević za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine, a Lav Grigorije Pajkić za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Кrsto Janjušević postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, prenosi N1.

Vlada je donela i rešenje o davanju prethodne saglasnosti na Odluku o imenovanju direktora Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relje Ognjenovića.

Prema rešenju objavljenom u Službenom glasniku, razrešava se Slađana Backović dužnosti vršioca dužnosti direktora Fonda za razvoj Republike Srbije, a na to mesto postavlja se bivša ministarka trgovine Tatjana Matić.

***

BONUS VIDEO – „Ne valja vam trava sa Jovanjice, pa ste uzeli iz engelsku“ Poslanik žestoko odbrusio naprednjacima u Skupštini.mp4