Sinisa Kovacevic Utisak nedelje
Siniša Kovačević u Utisku nedelje Foto:Ivan Dinić/Nova S

Prethodne večeri, nešto posle 20 sati, došlo je do nove eksplozije u kompaniji “Sloboda” u Čačku, što je drugi incident ovakve vrste za manje od mesec dana. Reagujući na to što se u ovom gradu ponovila situacija s početka meseca, dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke, Siniša Kovačević je napisao da Čačani mogu “da se naviknu na eksplozije”.

Pročitajte još...

“Čačani, sledeću eksploziju u Slobodi očekujte oko prvog. Navikne se čovek na sve, ne brinite. Zrenjaninci dvadeset godina imaju vodu kojom ne smeju da operu auto, pa se navikli i stalno glasaju za iste. I vi ćete. I na vetar na groblju. To vam se preći okreću u grobovima. Strpljivo samo”, napisao je on.

Podsetimo, prva eksplozija u “Slobodi” bila je 4. juna, a 16 dana nakon toga dogodila se i druga. Srećom, tokom oba incidenta niko nije nastradao.

Jedan od građana, Dejan Avramović, ispričao je za Nova.rs kako je doživeo ono što se prethodne noći dogodilo u Čačku.

„Na svu sreću prošlog puta nisam bio tu kada je bila eksplozija, bio sam na godišnjem odmoru sa porodicom. Ovo je katastrofa šta se dešava. Neprestano živimo u strahu i nemoćni smo bilo šta da promenimo. Popucali su mi prozori i staklo na kući“, rekao je on za Nova.rs i najavio je tužbu protiv fabrike.

„Neko mora da odgovora za ovo“, nagalsio je Avramović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare