Pregled dana sa Jelenom Obucinom
Pregled dana sa Jelenom Obućinom Foto:Newsmax Adria

"Hajde da se kladimo da dojava nije bila tačna i da je sve namešteno? Nije Ana imala sve informacije, pa se kladila da je eko skup Đilas - Šolakovo maslo, ali joj sinoć dojavilo i ona danas ispravlja politički tiket, pa kaže ekologija je važna, ona me mnogo muči i sve iz te serije....", počela je večeras uvod u "Pregled dana" Newsmax Adria Jelena Obućina.

„…A na drugom tiketu, zasad, samo jedan čovek kome se traži protivnik za utakmicu. Kolika je kvota da ne namesti sebi protivkandidata? Skoro jedan? Pa to niko neće da uplati, osim ako se drugačije ne naredi“.

„Elem, Anin šef prati kvote, ali ne kladioničarske, no IPSOS-ove,  a one kažu samo – on je dostojan tiketa. I sad je u problemu, da fingira ne sme – video je kako to izgleda prošli put sa Skupštinom. Zato od tiketa i kladionica beži. Ne treba njemu da ga neko iz sveta proziva kao druga mu Kokezu za nameštene utakmice i za velike zarade na kladionicama u Singapuru i Hong Kongu. Mada, on bi sigurno mogao da priča dugo o tim gradovima državama, zna on o tome više nego ostali – da se kladimo? Počeo je Pregled dana…“, završila je uvod Jelena Obućina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar