Foto: Ujedinjena opozicija

Predizborna kampanja odvija se u ambijentu ‘‘zarobljenih medija‘‘, u kojima je sve podređeno Srpskoj naprednoj stranci i gde opozicija nema mogućnosti da promoviše svoje programe, poručili su sa zajedničke konferencije kragujevački predstavnici koalicije Ujedinjena Srbija. Oni su pozvali Kragujevčane da prisustvuju predizbornoj konvenciji liste ‘‘Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije‘‘, koja će u subotu 19. marta biti održana u Kragujevcu.

Kandidati za narodne poslanike iz Kragujevca, članovi Demokratske stranke, Narodne stranke i Stranke slobode i pravde, sa zajedničke konferencije pozvali su Kragujevčane da podrže listu koalicije Ujedinjena Srbija i prisustvuju predizbornoj konvenciji koja će biti održana u subotu u sportskoj hali ‘‘Gordana Goca Bogojević‘‘.

Pročitajte još:

Oni su istakli da Srbija na čelu sa Srpskom naprednom strankom srlja u ekonomski sunovrat i pozvali građane da se upoznaju sa programom Ujedinjene Srbije koji našu zemlju, kako su rekli može da vrati na put demokratije i slobode i jednakosti među građanima.

SNS je tokom predizborne kampanje, kako su naglasili, demonstrirao bahatost koja prevazilazi granice normale. Kragujevački predstavnici ove koalicije, rekli su da SNS raspolaže sa ‘‘nenormalnim količinama novca za kampanju‘‘, što se vidi po brojnim minutima na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i hiljadama bilborda po Srbiji.

Program koalicije Kragujevčanima će u subotu predstaviti predsednički kandidat Zdravko Ponoš, nosilac parlamentarne liste Marinika Tepić i drugi opozicioni lideri Ujedinjene Srbije.

BONUS VIDEO: Koalicija Ujedinjena Srbije predala potpise RIK-u

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar